Telia bredband

Pris från:

239 kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Telia?

Här har du Sveriges kanske kändaste bredbandsleverantör Telia. Telia har i många år satsat enormt mycket på sitt fasta bredband och utbud. Man har länge förespråkat det digitala hemmet med stora möjligheter. Om du handlar Telia Bredband så kan du välja till Smart Wifi som ger dig automatiskt snabbt och stabilt trådlöst internet hemma. Smart Wifi ingår i alla Telias bredbandsabonnemang via fiber.

Hos Telia kan du teckna följande fasta bredband som finns nedan. Viktigt att veta att det kan finnas flera hastigheter beroende på vart du bor i landet, eftersom hastigheterna styrs av vilken adress du befinner dig på och hur mycket nätet är utbyggt på den plats du befinner dig på. Längre ned kommer de vanligaste hastigheterna som erbjuds hos Telia.

Telia har alltid varit på toppen när det gäller bredbandstjänster. Här får du en trogen bredbandsleverantör som verkligen håller måttet. Telia har aldrig varit kända för att vara billiga, men dom har under många år varit kända för deras kvalité.

Dom erbjuder även fina helhetslösningar för dig som önskar skaffa allt hos Telia. Du kan kombinera Digital-TV, bredband och hemtelefoni på ett smidigt sätt och få allt på en och samma faktura, vilket är fördelaktigt för dig som vill slippa massa onödiga fakturor och samtidigt vill ha full koll på dina abonnemang.

Vad kan man teckna för hastigheter på bredbandet hos Telia?

Det finns egentligen fyra olika hastigheter på A3s fiberanslutningar. Vi kommer lista dessa nedan. För att se vilken hastighet du kan ha på din adress, så kan du göra en sökning på A3s hemsida för att se vad du kan få.

 • 100/100 Mbit/s:
  Ett perfekt val för dig som surfar mycket och har ett normalt användande av Internet. Med Telias 100/100 kan du surfa med flera enheter och streama film samtidigt utan att egentligen känna någon direkt påverkan av ditt nät. 100/100 är en av Telias vanligare hastigheter.
 • 250/100 Mbit/s:
  Med den här hastigheten så kan du surfa utan problem. Ni kan vara flera enheter samtidigt och med 250 Mbit/s kan du utan problem spela onlinespel med dina vänner. 250 är ett vanligt alternativ för dom som önskar lite värre hastighet än den vanliga.
 • 250/250 Mbit/s:
  Denna hastighet är samma som den ovan, men du får 250 i uppladdning också. Perfekt ifall du jobbar mycket på nätet och behöver ladda upp tunga filer, då har du en snabb uppladdning och slipper massa väntetider. Det kan handla om att ladda upp tyngre filer som fotografier eller filmer. 250/250 fungerar även bra ifall du brukar livesända på nätet, eftersom du får bättre uppladdning.
 • 500/500 Mbit/s:
  Den här hastigheten är till för dig som önskar det bästa. Här får du en av de bättre hastigheterna som finns att välja på. 500 Mbit/s i nerladdning och 500 Mbit/s i uppladdning, med det här abonnemanget så slipper du oroa dig för att det skall gå långsamt. Den här hastigheten är för dig som alltid vill ligga på topp.

Tre bra saker med Telia

 • Genomtänkt och bra kvalité på alla tjänster.
 • Bra kundtjänst.
 • Ligger ständigt i toppen när det gäller bredbandsutveckling.

Tre dåliga saker med Telia

 • Högre priser.
 • Fakturaavgift.
 • Startavgift ifall du startar ett abonnemang hos Telia.

Vi ger Telia...

Telia får 3.5/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Telia