Fibio bredband

Pris från:

249 kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Fibio?

Fibio är en mobiloperatör från grunden som valt att satsa sina kort på att erbjuda sina kunder ett mobilt bredband. För Fibio är hastigheten och priset viktigt, därför har man valt att erbjuda ett av de billigaste, mest prisvärda mobila bredbandet som finns på marknaden just nu. Hos Fibio får du ett snabbt internet som tillåter dig att surfa fritt på din smartphone, dator och surfplatta.

Fibio har sedan starten valt att fokusera på billiga priser i kombination med hög kvalité. Man har även tagit fram någonting man kallar 100 % nöjd kundgaranti, där man som kund får ett par löften från Fibio.

 • Snabb service
  Om inte ditt telefonsamtal till Fibio inte besvaras inom 10 minuter så bjuder Fibio på 3 GB mobilsurf - det gäller även om Fibio ej svarat på ditt mejl inom 24 timmar.
 • Fria byten
  Inom Fibio kan du byta abonnemangsform exakt hur du vill.
 • Extra lång ångerrätt
  Istället för två veckors ångerrätt så har du tre veckors ångerrätt hos Fibio.
 • Pausa ditt abonnemang
  Hos Fibio kan du pausa ditt abonnemang ifall du önskar det. Du kanske skall resa bort ett par månader och vill slippa betala abonnemangskostnader hemma i Sverige, nu kan du pausa ditt abonnemang hos Fibio.

Vad finns det för typer av mobila bredband hos Fibio?

Det finns egentligen tre olika varianter att välja på hos Fibio. Vi kommer lista dessa nedan.

 • Mobilt bredband 40 GB:
  En perfekt lösning för dig som surfar normalt på webben, lyssnar på musik och streamar lite film på surfplattan. Det ingår även 10 GB surf i EU ifall du skulle resa bort en stund. Den här lösningen är för normalanvändaren och om surfen skulle ta slut behöver du köpa till extra surf till abonnemanget. Du får även Viaplay två månader gratis i denna lösning.
 • Mobilt bredband 100 GB:
  Den här lösningen är för dig som surfar lite mer än normalt. Det kan gälla streaming av film eller musik löpande varje dag. I det här abonnemanget får du också 10 GB surf i EU. Detta är Fibios medelabonnemang och är perfekt för dagens användare. Viaplay ingår kostnadsfritt i två månader.
 • Mobilt bredband 200 GB:
  Här är abonnemanget för dig som inte vill oroa dig över att surfen skall ta slut mitt i månaden. Med det här abonnemanget kan surfa nästan hur mycket du vill varje dag. Det ingår även i denna lösning totalt 10 GB surf i EU. Du får även Viaplay kostnadsfritt under två månader i detta abonnemang.
 • Mobilt bredband 500 GB:
  För er som är flera och delar på det mobila bredbandet så är detta ett givet val. Surfen är i princip "obegränsad" och ni behöver därför inte tänka på det utan kan använda bredbandet precis så mycket ni önskar. Gillar ni streaming så ingår Viaplat kostnadsfritt i 2 månader.

När du surfar med ett mobilt bredband från Fibio så får du tillgång till ett av Sveriges mest pålitliga nät, Telenors mobilnät. Idag täcker Telenors nät 99,9 % av Sveriges befolkning vilket gör att ditt mobila bredband borde funka i de flesta områden runt om i vårt avlånga land. Du kan vara trygg att Fibios mobila bredband kommer fungera utmärkt. Fibio erbjuder även en så kallad täckningsgaranti, om du skulle ha problem med täckningen. Lyckas inte Fibio åtgärda problemen så får du pengarna tillbaka, visst låter det bra?

Och om surfen i ditt mobila bredband inte skulle räcka till så erbjuds du att byta abonnemang när du vill, helt utan extra kostnad. Du får även 10 GB surf inom EU och EES, oavsett vilket abonnemang du har idag. Du kan alltså ta med dig surfen på semestern och surfa direkt från stranden - missa inte att ha kontakt med dina vänner!

Hur vet jag vilket mobila bredband som passar mig?

Det beror givetvis på hur stort ditt behov är och vad du brukar göra på nätet. Surfmängden är ytterst individuellt och grundar sig i hur användningen ser ut. Streamar du mycket film varje dag? Eller använder du ditt mobila bredband enbart till normalt surfande på webben?

 • 40 GB (lågsurfaren):
  Räcker gott och väl till enkelt surfande med lite musik och film.
 • 100 GB (medelsurfaren):
  Om du behöver lite extra skjuts i din surfpott, kanske streamar du dagligen?
 • 200 GB (storsurfaren):
  För dig som vill slippa oroa dig och vill kunna surfa på i högt tempo varje dag.
 • 500 GB (familjen):
  Bra för er som är flera om vill ha det mobila bredbandet som ett "fast" bredband.

Vi hoppas det kan ge en blick över vilket abonnemang du behöver för att matcha ditt användande. Om ni brukar ha flera enheter anslutna till det mobila bredbandet samtidigt så skulle vi rekommendera 100 eller 200 GB abonnemangen.

Hur kopplar jag in mitt mobila bredband?

Det är enkelt. Du får ett SIM-kort av Fibio som du kan sätta in i din surfplatta, mobil eller dator. Det går även bra att stoppa in SIM-kortet i en mobilrouter/WiFi-router ifall du behöver dela ditt nät med andra enheter.

Kan jag köpa till en surfplatta till mitt mobila bredband?

Ja, Fibio har en uppsjö av olika surfplattor till mobila bredband. Det finns allt från iPad, Huawei och Samsung Galaxy Tab. Det finns många olika modeller av de olika varumärkena. Välj en modell som passar dina önskemål. Du kan lägga upp surfplattan på din månadskostnad ifall du önskar en flexibel betalning.

Om jag har frågor gällande de mobila bredbanden, hur kommer jag i kontakt med Fibios kundtjänst?

Det är enkelt. Du får ett SIM-kort av Fibio som du kan sätta in i din surfplatta, mobil eller dator. Det går även bra att stoppa in SIM-kortet i en mobilrouter/WiFi-router ifall du behöver dela ditt nät med andra enheter.

Fibio besvarar alltid sina kunders frågor i skyndsam takt. Lägg in din fråga så kontaktar kundtjänsten dig inom kort.

Tre bra saker med Fibio

 • Bra täckning i deras mobila bredband och i Telenors mobilnät.
 • En supersmidig kundtjänst som nås via chatt, telefon eller mejl.
 • Fibio har alltid väldigt bra och förmånliga priser samt rabatter.

Tre dåliga saker med Fibio

 • Fått en del kritik för deras uppsökande försäljning över telefon.
 • Fibio erbjuder tyvärr inget fast bredband via fiber eller stadsnät.
 • Deras hemsida kan upplevas lite rörig på vissa ställen.

Vi ger Fibio...

Fibio får 3.3/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Fibio