Comviq bredband

Pris från:

399 kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Comviq?

Comviq är en bredbandsleverantör som flyter lite under radarn. Comviq har totalt över 40 år i branschen och har idag en stark anknytning till Tele2 som äger dem och där deras tydliga värderingar vuxit fram. Värderingarna innehåller hållbarhet, prisvärt, säkerhet och ansvar. Dessa värderingar är viktiga för Comviq och det är viktigt att deras kunder känner sig trygga med alla sina tjänster.

Idag levererar Comviq tjänster inom bredband, IT och telefoni till hushåll över hela landet. Om du är kund hos Comviq så får du en pålitlig teknik, moderna tillbehör och uppkoppling via stadsnätet. Verktygen från Comviq skall underlätta privatkundernas vardag.

Comviq finns i alla stadsnät och erbjuder även mobila anslutningar i Tele2s prisade mobilnät.

Vad kan man teckna för hastigheter på bredbandet hos Comviq?

Det finns egentligen tre olika hastigheter på Comviqs fiberanslutningar. Vi kommer lista dessa nedan. För att se vilken hastighet du kan ha på din adress, så kan du göra en sökning på Comviqs hemsida för att se vad du kan få.

 • 100 Mbit/s:
  En av de mer populära hastigheterna. Här kan du ansluta 1 till 5 enheter och hela familjen får plats att surfa med bra nedladdning och uppladdningshastigheter. 100 Mbit/s räcker gott och väl till ett normalt surfande med streaming av film och musik samt dataspel online.
 • 250 Mbit/s:
  Här får du gott utrymme för 1 till 10 enheter. Du kan koppla upp hela familjen och ett gäng extra enheter utan att känna av en påverkan på hastigheten. Denna hastighet gör att du kan streama på alla enheter samtidigt i en kvick hastighet.
 • 500 Mbit/s:
  Den här hastigheten är till för dig som önskar en kvick hastighet i både uppladdning och nedladdning. Det kan handla om att ladda upp tyngre filer eller ladda ner tyngre filer. Du kan koppla upp i princip hur många enheter du vill och dessa enheter kan användas samtidigt.
 • Mobilt bredband:
  För dig som saknar fiber så är detta ett bra altenativ. Nu kan du uppleva super snabb surf i 4G-nätet hos Comviq med hjälp av deras mobila bredband. Om du skaffar mobilt bredband hos Comviq så rekommenderar vi dig att kika på deras 4G-router som hjälper dig att dela surfen med familj och vänner. Väljer du till routern så ingår den kostnadfritt mot en bindningstid på 24 månader. Skaffar du utan router så har du ingen bindningstid hos Comviq på deras mobila bredband.

Det finns många val att göra. Vi rekommenderar dig att se över din familjs vanor på nätet och sedan teckna en hastighet utifrån dessa behov. Om du skulle behöva uppgradera hastighet vid ett senare tillfälle så går det givetvis bra att göra.

Vad erbjuder Comviq mer än bredband?

Comviq erbjuder många olika lösningar för att skapa en helhet för dig som kund. Se nedan vilka olika typer av tjänster som operatören erbjuder.

 • Mobiltelefoni:
  Man har valt att satsa en del på mobiltelefoni och erbjuder idag mobilabonnemang i Tele2s mobilnät. Du kan teckna 4 GB, 8 GB, 15 GB, 30 GB och 100 GB i surfmängd. Det ingår alltid fria samtal och fria sms för dig som väljer Comviq som mobilabonnemang. Du har heller ingen bindningstid i ditt abonnemang, vilket ger dig en enorm frihet att välja exakt vem du vill som mobiloperatör.

Tre bra saker med Comviq

 • Passar för privatkunder som prioriterar bra pris.
 • Stabila bredbandsanslutningar.
 • Om du önskar mobiltelefoni & bredband så är Comviq ett perfekt alternativ.

Tre dåliga saker med Comviq

 • Begränsat antal typer av bredband att välja på.
 • Erbjuder inte "vanligt" autogiro.
 • Dåligt betyg för sin kundtjänst.

Vi ger Comviq...

Comviq får 4.7/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Comviq