Halebop bredband

Pris från:

kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Halebop?

Halebop är en bredbandsleverantör som kanske inte är känd just för sina bredband utan mer för sina mobilabonnemang. Halebop är en del av Telia vilket innebär att man har tillgång till ett av de bästa näten vilket borgar för hög prestanda och stabilitet.

Idag levererar Halebop tjänster inom bredband och mobiltelefoni. Om du är kund hos Halebop så får du en pålitlig teknik, moderna tillbehör och uppkoppling via stadsnätet och öppna fibernät.

Halebop finns i de flesta stadsnät och öppna nät och erbjuder även mobila anslutningar i Telias prisade mobilnät.

Vad kan man teckna för hastigheter på bredbandet hos Halebop?

Det finns egentligen fyra olika hastigheter på Halebops fiberanslutningar. Vi kommer lista dessa nedan. För att se vilken hastighet du kan ha på din adress, så kan du göra en sökning på Halebops hemsida för att se vad du kan få.

 • 100 Mbit/s:
  En av de mer populära hastigheterna. Passar bra till mindre familjen på 1-2 personer vilket ger plats att surfa med bra nedladdning och uppladdningshastigheter. 100 Mbit/s räcker gott och väl till ett normalt surfande med streaming av film och musik samt dataspel online.
 • 250 Mbit/s:
  Här får du gott utrymme för upptill 5 personer. Du kan koppla upp hela familjen och ett gäng extra enheter utan att känna av en påverkan på hastigheten. Denna hastighet gör att du kan streama på alla enheter samtidigt i en kvick hastighet.
 • 500 Mbit/s:
  Den här hastigheten är till för dig som önskar en kvick hastighet i både uppladdning och nedladdning eller på familjer på upptill 10 personer. Det kan handla om att ladda upp tyngre filer eller ladda ner tyngre filer. Du kan koppla upp i princip hur många enheter du vill och dessa enheter kan användas samtidigt.
 • 1000 Mbit/s:
  Om du vill ha det bästa då skall du teckna 1000 Mbit/s. Här kan du vara i princip hur många du vill online samtidigt eller åtminstone 20 personer. Ni kan streama film och serier, samt spela spel online med vänner utan att hastigheten påverkas. Den här hastigheten är till för familjen som använder internet väldigt mycket och konstant varje dag.
 • Extra surf sim:
  Den här lösningen är ett komplement till ditt fasta bredband. Du kanske behöver ha möjlighet till surf på resande fot både i jobb och privat. Det kan handla om att surf i sommarstugan eller på semestern. Nu kan du uppleva super snabb surf i 4G-nätet hos Halebop med hjälp av deras mobila bredband. Om du skaffar ett extra surf sim hos Halebop så rekommenderar vi dig att kika på en mobil router som hjälper dig att dela surfen med familj och vänner.

Det finns många val att göra. Vi rekommenderar dig att se över din familjs vanor på nätet och sedan teckna en hastighet utifrån dessa behov. Om du skulle behöva uppgradera hastighet vid ett senare tillfälle så går det givetvis bra att göra.

Vad erbjuder Halebop mer än bredband?

Halebop erbjuder många olika lösningar för att skapa en helhet för dig som kund. Se nedan vilka olika typer av tjänster som operatören erbjuder.

 • Mobiltelefoni:
  Man har valt att satsa en del på mobiltelefoni och erbjuder idag mobilabonnemang i Telias mobilnät. Du kan teckna 5 GB, 15 GB, 30 GB och 60 GB i surfmängd och då ingår alltid fria samtal och fria sms för dig som väljer Halebop som mobilabonnemang. Du har heller ingen bindningstid i ditt abonnemang, vilket ger dig en enorm frihet att välja exakt vem du vill som mobiloperatör.

Tre bra saker med Halebop

 • Passar de flesta privatkunder.
 • Stabila bredbandsanslutningar.
 • Har även korttidsbredband.

Tre dåliga saker med Halebop

 • Erbjuder ej kundservice via telefon.
 • Kräver mobilt bankid för beställing.
 • Ingen trådlös router ingår.

Vi ger Halebop...

Halebop får 3.1/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Halebop