Netatonce bredband

Pris från:

254 kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Netatonce?

Net at Once är en bredbandsleverantör som pysslat med bredband och Internet sedan 1997 och idag så tecknar privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företagskunder över hela Sverige upp sig på Net at Once abonnemang. Net at Once har en egen infrastruktur i ett högkvalitativt nät och i kombination med andra aktörer samarbetar man för att möta marknadens stora och krävande behov.

Operatören erbjuder även traditionell telefoni via bredbandet, så kallad bredbandstelefoni för alla som önskar en heltäckande lösning med bredband och telefoni i en och samma lösning.

Vad erbjuder Netatonce för typ av bredbandslösningar?

Det finns lite olika typer av bredband att välja på hos Net at Once. Det som kännetecknar Net at Once är just deras stora utbud.

 • Bredband via Fiber:
  Förutom Net at Onces egna nät så kan dom även leverera bredband till många olika fiber- och stadsnät. Sök på din adress för att se om du kan ha Net at Once i ditt hem.
 • Bredband via Telejacket:
  Det här är lösningen till dig som inte har tillgång till fiber- eller stadsnätet. Här kan du surfa och se på film i hastigheter upp till max 60 Mbit/s. Hastigheten på DSL via telejacket påverkas nämligen av avståndet till din bostad från telestationen. Vilket hastighet just du kan få styrs alltså av ditt avstånd. Vanligtvis kan man välja mellan 8 Mbit/s, 24 Mbit/s och 60 Mbit/s, beroende på vad man kan få för hastighet i sin fastighet.
 • Villafiber:
  Du kan även beställa en hem egen fiberanslutning med grym kapacitet genom Net at Once egna villafiber. Här kan du få en helhetslösning med fiberbredband, telefoni och TV i världsklass. Att beställa egen villafiber är ofta lite dyrare än att koppla på sig på befintligt fiber- eller stadsnät. Om du beställer villafiber får du även en mediabox installerat som fungerar som en router med trådlöst bredband som även hanterar all telefoni och möjliggör digital-TV.

Vad ingår om jag beställer bredband hos Netatonce?

Det beror givetvis på vilken bredbandslösning du väljer att beställa. Det finns en del tillbehör som ingår i din beställning och vissa tillbehör behöver du köpa till extra. Nedan följer en lista på olika typer av tillbehör som kan behövas.

 • Modem:
  Om du köper bredband via ADSL så behöver du köpa till ett modem för att kunna koppla upp dig ordentligt.
 • E-postadresser:
  Du får alltid fem stycken E-postadresser via webmail eller IMAP om du beställer ett abonnemang hos Net at Once.
 • Fri support:
  När du blir kund hos Net at Once så ingår fri support via telefon eller E-post, vilket är få förunnat om man ser hur konkurrenskraftig internetbranschen är i dagsläget.

Tre bra saker med Netatonce

 • Stort utbud av ADSL, Fiber- och stadsnätsabonnemang.
 • En kundtjänst som är tillgänglig via telefon och mail.
 • Du kan beställa Net at Once oavsett om du är privat- eller företagskund.

Tre dåliga saker med Netatonce

 • Lite dyrare än andra operatörer.
 • Får rätt så mycket kritik för sina driftstörningar .
 • Dåliga betyg på Trustpilot.

Vi ger Netatonce...

Netatonce får 2.9/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Netatonce