Chilimobil bredband

Pris från:

165 kr/månad

Se erbjudanden

Vilka är Chilimobil?

Chilimobil är en helt ny och fristående mobiloperatör vars ägare har över 100 års erfarenhet av telekombranschen. Chilimobil vägrar lura kunderna med påträngande försäljning och långa bindningstider. Deras mål är att ha rimliga och ärliga priser med en högkvalitativ kundtjänst som finns tillgänglig direkt när användaren önskar och behöver det. Chilimobil anser sig själva vara en utmanare till svenska mobilanvändares förväntningar om en 100 % digital och ärlig operatör.

Man använder sig utav Tres nät och satsar på ett helt eget tjänsteutbud med mobila bredband och mobilabonnemang. Vi kommer i denna artikel prata lite extra om Chilimobils mobila bredband som finns att teckna för privatpersoner och även företagskunder.

Chilimobil har målet att vara en helt digital operatör och ta bort allt onödigt pappersarbete. Deras dröm är att med enkla medel ge grymma förutsättningar och erbjudanden för sina kunder. Det skall vara prisvärda abonnemang och gärna utan problem! Chilimobils kundtjänst är snabba och personliga och representerar Chilimobil med stolthet. Vill du ha en bra kundupplevelse, då skall du skaffa ett mobilt bredband hos Chilimobil.

Vad finns det för olika mobila bredband hos Chilimobil?

Det finns totalt tre olika lösningar för dig som önskar teckna ett mobilt bredband. Vi kommer att lista dessa nedan. Man kan teckna ett mobilt bredband som privatkund eller företagskund.

 • Mobilt bredband 50 GB:
  Detta är en utmärkt lösning för dig som använder ditt mobila bredband lagom mycket. 50 GB räcker gott och väl till normalt dagligt surfande på webben. Du kan ha flera enheter uppkopplade samtidigt och denna lösning passar bra för dig som har behov med jämna mellanrum att nyttja ditt mobila bredband. 

 • Mobilt bredband 100 GB:
  Det här abonnemanget passar perfekt för dig som använder mobila bredbandet lite mer än genomsnittet. Det räcker alldeles utmärkt till att streama film och lyssna på musik och samtidigt ha flera enheter uppkopplade samtidigt. En bra lösning för dig som vill ha lite mer kräm i ditt abonnemang.
 • Mobilt bredband Fri surf:
  Den här lösningen är för dig som inte vill vara begränsad och som vill kunna surfa helt fritt. Här kan du streama filmer och serier, lyssna på musik och surfa hur mycket du vill på nätet. Med hjälp av den här lösningen så kan du koppla upp familjens alla enheter utan att oroa dig för att surfen kommer ta slut innan månaden är slut. Ett otroligt lyxigt abonnemang!
 • Mobilt bredband Viaplay & Fri surf:
  För dig som vill ha streamingtjänsten Viaplay så är detta abonnemanget perfekt då du får ett paketpris på Chilimobils fantastiska mobila bredband med obegränsad surf samt Viaplay film & serier. Ett riktigt bra för familjer då du kan surfa utan att oroa dig att surfen tar slut samt att ni får mycket underhållning via Viaplay.

Om du istället vill teckna ett mobilt bredband som företagskund så funkar det bra att göra genom Chilimobil också. Hos Chilimobil kan både privatkunder och företagskunder teckna upp sig med en mobillösning.

Vad ingår om man tecknar mobilt bredband hos Chilimobil?

 • Ingen bindningstid:
  Du slipper oroa dig över långa avtalstider. Hos Chilimobil har 0 månaders bindningstid, vilket är en enorm frihet ifall du någon gång skulle vilja byta operatör för ditt mobila bredband.
 • Enkel betalning med kort:
  När det är dags att betala för ditt mobila bredband så betalar du enkelt med bankkort varje månad. Du slipper signa upp dig E-fakturor, pappersfakturor eller andra onödiga och dyra lösningar. Här betalar du simpelt med ditt kort.
 • Byt abonnemang när du vill:
  Du är aldrig låst till ett visst abonnemang hos Chilimobil. Här kan du byta lite hur du vill. Om du har 100 GB så kan du enkelt byta upp dig till Fri Surf ifall du önskar att göra det. Frihet är viktigt för Chilimobil.
 • Frihet att surfa vart du än befinner dig:
  Chilimobils mobila bredband fungerar överallt i hela Sverige, du kan alltså surfa vart du vill utan att känna någon form av begränsning. Bra att veta att mobila bredbanden inte fungerar utomlands, så slipper du onödiga överraskningar.

Hur tecknar jag ett mobilt bredband hos Chilimobil?

Det är väldigt enkelt. Du väljer vilken abonnemangsform du vill ha och sedan anger du ditt personnummer och sedan hämtas dina adressuppgifter automatiskt av Chilimobil. I nästa steg så skickas det ett SIM-kort till din hemadress som levereras med vanlig post. I sista steget så behöver du bara sätta in SIM-kortet i den enhet du önskar att använda och sedan kan du börja surfa - enkelt, eller hur?

Kan jag ångra min beställning av ett mobilt bredband från Chilimobil?

Ja, enligt svensk lag gällande distansavtal så kan du definitivt ångra ditt köp ifall det mot förmodan skulle uppstå. Ångerrätten gäller för enskilda tjänster och förutsätter att du senast inom 14 dagar efter du mottagit leveransen meddelar Chilimobil att du vill använda dig av ångerrätten. Chilimobil skickar sedan en ångerblankett till dig som du fyller i och skickar tillbaka med vändande post, sedan får du en bekräftelse på din uppsägning och tjänsten börjar går ej i verk.

Om jag behöver komma i kontakt med Chilimobil, hur gör jag?


Det är enkelt. Chilimobil förespråkar tillgänglighet och deras kundtjänst är tillgänglig alla vardagar 08:00 till 17:00. Det finns en fullbemannad chatt och på kvällar och helger så hjälper Chilimobil alla kunder som har akuta frågor och ärenden. Det är viktigt för Chilimobil att samtliga kunder är supernöjda och kundtjänsten vill gärna dela med sig av sin kunskap och erbjuda en god service för sina nya och gamla kunder på de mobila bredbanden.

Tre bra saker med Chilimobil

 • Allt sköts digitalt - du slipper massa onödigt pappersarbete och krångliga avtal.
 • Otroligt bra priser på de mobila bredbanden.
 • En ung och fräsch operatör som verkligen satsar framåt.

Tre dåliga saker med Chilimobil

 • Kundtjänsten finns enbart kontaktbar via chatt eller mejl.
 • Litet utbud med tjänster - erbjuder idag enbart mobila engagemang.
 • Fått en del kritik för sin täckning i Tres mobilnät.

Vi ger Chilimobil...

Chilimobil får 4.4/5 poäng av oss.

Se fler operatörer Se erbjudanden hos Chilimobil